OMyBag tas 'Audrey' Mini - zwart appel leer

€189,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

ABOUT.

De klassieke Audrey Mini is terug en ze is nu verkrijgbaar in Apple Leather! Introductie van ons nieuwe veganistische materiaal gemaakt van appelafval. De Audrey Mini van appelleer heeft hetzelfde tijdloze ontwerp en heeft een hoofdcompartiment, twee steekvakken en een magnetische sluiting. Net als het originele ontwerp voelt en gedraagt de buitenkant zich als ons klassieke leer, in feite is het moeilijk om het verschil te zien! Volledig gevoerd met ons kenmerkende gestreepte katoen, wordt Audrey ook geleverd met twee verstelbare bandjes. Een geruite riem en een verstelbare appelleren riem. Ontworpen om de dieren gelukkig te houden, Audrey Mini in Apple Leather is er een die je wilt bemachtigen.

APPEL LEER.

Audrey Mini wordt geleverd in Apple Leather, is een veganistisch leeralternatief gemaakt van AppleSkin™. Dit is een biobased materiaal en wordt gemaakt uit het afval van de vruchtensap- en appelmoesindustrie. Het appelafval wordt vermalen tot een fijn poeder, en dat poeder wordt gemengd met niet-giftig en organisch pigment. Appelleer bestaat voor 40% uit appelafval van de schillen, stengels en vezels van het fruit, ondersteund door een mengsel van polyurethaan (PU), polyester, katoen of viscose voor sterkte en duurzaamheid.

AppleSkin™ heeft een hoogwaardige look en feel, het wordt iets donkerder bij langdurig gebruik en er kunnen lichte krassen ontstaan. Wij helpen onze klanten om goed voor hun aankoop te zorgen. Met een beetje liefde en zorg gaat je tas jarenlang mee. We vieren gebruikte producten en moedigen u aan om waar mogelijk te repareren. De singelband kan worden gereinigd met water en zeep, niet in de machine wassen.

AFMETINGEN.

L 19 x B 5,5 x H 16 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen