BeeBalm 100% Natuurlijke balsem

€12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

De fijnste balsem, gemaakt van de meest pure ingrediënten, waarmee je de wilde bij in Nederland steunt. De balsem is geschikt voor huid, lippen en kinderen en heeft een helende werking.

Ingrediënten 

100% Biologische bijenwas - De ontstekingsremmende eigenschappen helpen wonden te genezen. Beschermend, helpt een barrière te vormen tussen de huid en de omgeving zonder de poriën te verstoppen. Rijk aan vitamine A, waarvan is vastgesteld dat het de celreconstructie en gezondheid ondersteunt.


Goudsbloem  - Schimmeldodende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen die wonden genezen, eczeem verzachten en luieruitslag verlichten. Het wordt ook gebruikt als antisepticum.


Plantaardige boter - Hoge concentraties vetzuren en vitamines verzachten de huid. Ontstekingsremmende en genezende eigenschappen. Verzorgt, verstevigt en kalmeert de huid.


Essentiële sinaasappelolie - Geeft een heerlijke positieve boost aan je humeur en vermindert stress. Helpt ook tegen ook huidaandoeningen zoals acne.

Vitamine E (2%) - Vitamine E is een in vet oplosbare, essentiële voedingsstof met ontstekingsremmende eigenschappen. Vitamine E helpt de celfunctie en de gezondheid van de huid te ondersteunen. Het is een antioxidant, waardoor het effectief is in het bestrijden van de effecten van vrije radicalen die worden geproduceerd door het metabolisme van voedsel en gifstoffen in het milieu. Vitamine E is ook gunstig voor het verminderen van UV-schade aan de huid.

De bijenbalsem is vrij van sulfaat, parabenen, geurstoffen, kleurstoffen en palmolie.

Sociaal & lokaal geproduceerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen