OMyBag BEE'S BOX BAG Black Classic

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

OVER DEZE TAS

"Geïnspireerd door een retro cameradoos, komt de Bee's Box Bag in een leuk vierkant silhouet. Handgemaakt van milieuvriendelijk leer, dit kleine ontwerp is voorzien van messingkleurige hardware, snelle toegang via dubbele ritsen en een verstelbare riem. De tas biedt voldoende ruimte. voor al je essentials, en houdt ze allemaal georganiseerd in de twee verschillende compartimenten van Bee's Box Bag. Dit is een uniek retro-ontwerp, modern gemaakt. De zwarte kleur van Bee's Box Bag is tijdloos maar toch helemaal on-trend, wat maakt dit de klassieke tas die het is.Er is gewoon geen verkeerde manier om hem te dragen, hij past gewoon overal bij.

LEER

Bee's Box Bag wordt geleverd in ons klassieke leer, dat een stijlvolle, maar toch moderne en verfijnde uitstraling heeft. Het wordt gekenmerkt door zijn glanzende oppervlak en voelt zacht en zacht aan. Ons premium kwaliteit duurzaam leer is gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en heeft geen synthetische bovenlaag. Door de open structuur kunnen krasjes ontstaan ​​en zijn onregelmatigheden in kleur en textuur onderdeel van dit leer. Klassiek leer zal zich in de loop van de tijd prachtig ontwikkelen. Wij helpen onze klanten om goed voor hun aankoop te zorgen en met een beetje liefde en zorg gaat jouw tas jarenlang mee. We vieren gebruikte producten en moedigen u aan om waar mogelijk te repareren.

AFMETINGEN

L 22 B 8 H 15 cm

OMYBAG

Ons verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld door producenten in kleine apparaten in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen