OMyBag BEE'S BOX BAG Cognac Classic

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

OVER DEZE TAS

Geïnspireerd door een retro cameradoos, komt de Bee's Box Bag in een grappig vierkant silhouet. Dit kleine ontwerp is handgemaakt van milieuvriendelijk leer en heeft messingkleurige hardware, snelle toegang via dubbele ritsen en een verstelbare riem. De tas biedt genoeg ruimte voor al je essentials, en houdt ze allemaal georganiseerd door de twee verschillende compartimenten van Bee's Box Bag. Dit is een uniek retro-ontwerp, modern gemaakt. De cognac kleur van Bee's Box Bag is tijdloos en heeft een rijke uitstraling. Veelzijdig maar neutraal, het past gewoon bij alles.

LEER

Bee's Box Bag wordt geleverd in ons klassieke leer, dat een stijlvolle, maar toch moderne en verfijnde uitstraling heeft. Het wordt gekenmerkt door zijn glanzende oppervlak en voelt zacht en zacht aan. Ons premium kwaliteit duurzaam leer is gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en heeft geen synthetische bovenlaag. Door de open structuur kunnen krasjes ontstaan ​​en zijn onregelmatigheden in kleur en textuur onderdeel van dit leer. Klassiek leer zal zich in de loop van de tijd prachtig ontwikkelen. Wij helpen onze klanten om goed voor hun aankoop te zorgen en met een beetje liefde en zorg gaat jouw tas jarenlang mee. We vieren gebruikte producten en moedigen u aan om waar mogelijk te repareren.

AFMETINGEN

L 22 B 8 H 15 cm

OMYBAG

Ons verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld door producenten in kleine apparaten in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen