OMyBag Emily Cognac Stromboli Leather Full Leather Strap

€169,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

OVER DEZE TAS

Emily is altijd een van onze bestsellers geweest, en we kunnen niet zeggen dat we verrast zijn! Of je nu uitgaat of door de stad slentert, er is geen verkeerde manier om deze tas te dragen. De Emily bestaat uit drie compartimenten waardoor deze tas perfect is voor wie graag georganiseerd blijft. Het heeft twee compartimenten met ritssluiting, voor al uw waardevolle spullen, en een compartiment met magnetische sluiting voor gemakkelijke toegang. De zwart-wit gestreepte voering aan de binnenkant geeft de tas zijn kenmerkende O My Bag-look en de verstelbare schouderband van volledig leer geeft Emily precies de klasse die ze nodig heeft.

LEER

Het Stromboli-leer is soepel en buigzaam met een relaxte uitstraling, waardoor het een levendigere versie is van ons klassieke leer. Ons premium kwaliteit duurzaam leer is gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en heeft geen synthetische bovenlaag. Door de open structuur zullen krasjes ontstaan ​​en zijn onregelmatigheden in kleur en textuur onderdeel van dit leer. Het leer zal zich in de loop van de tijd ontwikkelen en zal er nog beter uitzien naarmate je het vaker gebruikt! Wij helpen onze klanten om goed voor hun aankoop te zorgen. Met een beetje liefde en zorg gaat je tas jarenlang mee. We vieren gebruikte producten en moedigen u aan om waar mogelijk te repareren.

AFMETINGEN

L 21 B 7 H 15 cm

OMYBAG

Ons verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld door producenten in kleine apparaten in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen