Manana Manana Handgegoten Geurkaars Maneschijn

€19,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

's Avonds laat je alle indrukken van de dag van je afglijden. Kom je thuis in jouw warme, veilige nest, waar je je geborgen voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Ontspan je om op te laden voor een nieuwe dag. Deze kaars begeleidt je daarin. De geur van Sandelhout en Ceder zorgen voor een ontspanning en verspreiden een kruidige, aardse en aangename sfeer door je huis.

Onze geurkaarsen zijn natuurlijk en dus niet schadelijk voor je gezondheid en het milieu. De oliën die we gebruiken zijn 100% natuurlijk, evenals de sojawas en koolzaadolie die we gebruiken. Sojawas brandt veel langer dan synthetische was, waardoor deze kaarsen langer meegaan. Alle kaarsen worden met de hand gegoten op een sociale werkplaats. Ambachtelijk en eerlijk dus. Daarnaast zijn de kaarsen stijlvol verpakt in een glazen pot (en dus her te gebruiken) en beschikbaar in twee maten.

Inhoud 80 gram (25 branduren)
Afmetingen pot 6 cm x 5 cm
Materiaal Sojawas & koolzaadolie
Herkomst Engeland
Ontworpen door Mañana Mañana
Vervaardigd door Jesse en Rowana

Verpakking Alle Mañana Mañana producten worden persoonlijk verpakt in een stevige enveloppe of doos, zodat jouw bestelling in perfecte staat bij jou thuis wordt bezorgd en je deze mag uitpakken als een cadeautje.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen