Lo Care Lip & Cheek Tint Nico

€22,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

Een roestig oranje pigment met een subtiele sprankelende finish. Warm en aards, helder maar niet te veel. Breng aan op je lippen en gebruik de restjes als blush. De kleur vervaagt langzaam van je lippen en laat geen lelijke lijntjes achter. Uw LO-moment bij elke touch-up. Een moment van zorgen.

CLEAN BEAUTY
In onze nieuwe hydraterende formule. Steviger in de pot. Verwarm het product met uw vinger en druk zachtjes om de oppervlaktebarrière te breken. De romige formule wordt geactiveerd. Bouwbaar voor een intensere look. Biologische Franse pepermunt is optioneel voor dat frisse, tintelende gevoel.

PLASTIC VRIJE VERPAKKING
Onze verpakkingen zijn 100% natuurlijk - matglazen potten, papieren stickers en fijn bewerkte walnoten deksels van FSC-gecertificeerd hout. Alle deksels hebben een uniek nerfpatroon. Het logo en de cirkels bovenop geven de deksels hun kenmerkende LO-stijl, maar wat de doppen echt uniek maakt, is de gefreesde draad die perfect in de glazen pot past. We gebruiken een kurkinleg als vervanging voor een plastic dop.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen