OMyBag Lucy Black

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

OVER DEZE TAS

Onze Lucy is strak en eenvoudig. Ze viert zacht en soepel leer! De riem is verstelbaar en dankzij een slim ontwerp heb je meer ruimte in de tas: Lucy is je tas voor de hele dag! Ze past je essential, maar ook een bidon of een boek in en heeft nog ruimte over. Lucy heeft een externe achterzak voor gemakkelijke toegang en de interne steekvakken zorgen ervoor dat je je spullen perfect kunt organiseren. Over de schouder of over het lichaam gehangen: Lucy is een perfecte tas voor overdag en 's avonds. De zwarte tint van Lucy is tijdloos maar toch helemaal trendy, veelzijdig maar neutraal. Van jurken tot jeans, ze past gewoon bij alles!

LEER

Lucy wordt geleverd in ons klassiek leer, dat een stijlvolle, maar toch moderne en verfijnde uitstraling heeft. Het wordt gekenmerkt door zijn glanzende oppervlak en voelt zacht en zacht aan. Ons premium kwaliteit duurzaam leer is gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en heeft geen synthetische topafwerking. Door de open structuur zullen krasjes ontstaan ​​en zijn onregelmatigheden in kleur en textuur onderdeel van dit leer. Het leer zal zich in de loop van de tijd ontwikkelen en zal er nog beter uitzien naarmate je het vaker gebruikt! Wij helpen onze klanten om goed voor hun aankoop te zorgen. Met een beetje liefde en zorg gaat je tas jarenlang mee. We vieren gebruikte producten en moedigen u aan om waar mogelijk te repareren.

AFMETINGEN

L 25 B 12 H 18 cm

OMYBAG

Ons verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld door producenten in kleine apparaten in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen