Inti Knitwear trui 'Tina' ecru alpaca

€159,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

Mooie luchtig gebreide V-hals trui. Mooi voorover een blouse of jurk maar ook vrij met een mooi hemdje eronder.

Alpaca is zachter dan gewone wol en heeft een holle vezel die een uitzonderlijk thermisch isolerend vermogen heeft dat 7 keer hoger is dan schapenwol!
Deze wol beschermt je effectief en stelt u in staat om de dikte en het gewicht van de kledinglagen die nodig zijn voor uw comfort te verminderen.
Het is nooit te warm, want het is thermo-regulerend en brengt je de nodige warmte zonder je te laten zweten. Door zijn zachtheid kriebelt de wol niet en is daarom ook geschikt voor mensen met een wolallergie. De truien en vesten zijn daarom ideaal voor de zomer. Licht makkelijk mee te nemen en ideaal voor koudere dagen en kille avonden.

Elk Inti exemplaar wordt speciaal voor ons gebreid. Wij kiezen het model uit en de kleur waarin we hem graag willen. Daarna worden ze hand gebreid door vrouwen in Ecuador. We kunnen dan ook niks bij bestellen en het kan ook zijn dat wij de enige zijn die deze trui in deze kleur in de collectie heeft. In elke item zit een kaartje waarin staat  wie de trui heeft gebreid en hoeveel ervan zijn gemaakt. Je koopt dan ook een uniek exemplaar.

Doordat de truien en vesten met de hand worden gebreid is de maat niet echt vast. Meestal nemen we bij online bestellingen even contact op wat je maten zijn en kijken we even wat de beste keus is. Maar het liefst ontvangen we je in onze winkel zodat je rustig kan passen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen