OMyBag Beck's Bum Bag Cognac Checkered Strap

€139,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1 - 2 weken

OVER DE TAS:

Het valt niet te ontkennen dat dit de hipste tas is die je op dit moment kunt dragen! Heuptassen hebben mode en styling stormenderhand veroverd. Doe de Beck's heuptas om en ga naar het feest, wetende dat het geruite riempje elke outfit net dat beetje extra zal geven. Draag onze Beck's heuptas om je middel of over je schouder en over de borst. Beck heeft je gedekt van het festival tot de club!

LEER:

Becks Heuptas wordt geleverd in ons Stromboli-leer, het is soepel en buigzaam met een ontspannen uitstraling, waardoor het een levendigere versie is van ons klassieke leer. Ons premium kwaliteit duurzaam leer is gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en heeft geen synthetische topafwerking. Door de open structuur zullen krasjes ontstaan ​​en zijn onregelmatigheden in kleur en textuur onderdeel van dit leer. Het leer zal zich in de loop van de tijd ontwikkelen en zal er nog beter uitzien naarmate je het vaker gebruikt! Wij helpen onze klanten om goed voor hun aankoop te zorgen. Met een beetje liefde en zorg gaat je tas jarenlang mee. We vieren gebruikte producten en moedigen u aan om waar mogelijk te repareren.

AFMETINGEN:

Bandlengte: Min: 55 cm, Max: 86 cm
L 19 B 3 H 17 cm

OMYBAG:

Ons verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld door producenten in kleine apparaten in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen