Verzenden & retourneren

Wij verzenden met Post.nl door heel Nederland, Duitsland en België.

De kosten voor verzending tot € 75,00 euro bedragen € 6,50.

Vanaf 75 euro verzenden wij gratis!

 

Voor België en Duitsland geldt als verzending € 10,00, boven de € 150,00 verzenden wij gratis.

 

Retourkosten zijn voor eigen rekening tenzij wij iets verkeerd geleverd hebben.

Bij omruiling wordt het nieuwe artikel gratis verzonden!

VOEG ALTIJD JE PAKBON TOE BIJ RETOURNEREN!

Retourneren:

1.1 Nadat de klant het door hem/haar bestelde artikel heeft ontvangen, heeft de klant de bevoegdheid om binnen acht (8) dagen na de ontvangst van dit artikel, de onderliggende overeenkomst met ByNord te ontbinden. De klant hoeft hiervoor geen reden op te geven.

1.2 Indien de klant de overeenkomst ingevolge artikel 1.1 van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de klant het artikel in de juiste en ongeschonden verpakking, na overleg met ByNord per mail ([email protected]), terug te sturen. De klant dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.

1.3 ByNord vergoed de van de klant ontvangen betalingen uiterlijk binnen zeven (7) dagen na ontvangst van de retournering.
ByNord behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant (anders dan die van ByNord of de leverancier van het artikel) is beschadigd.

1.4 Artikel 1.1 is niet van toepassing op:
• Producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de koper
• Duidelijk persoonlijk van aard zijn
• Door hun aard niet kunnen worden teruggezonden


1.5 ByNord is niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen. SALE artikelen mogen niet worden geretourneerd met uitzondering van kleding of na melding binnen 3 dagen na levering.

1.6 Artikelen die specifiek voor de klant besteld zijn kunnen niet worden geretourneerd.