The Jacksons tas 'Bevan' jute - ginger stripes

€69,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

De Jacksons shopper zijn allemaal gemaakt van jute. Omdat elke tas handgemaakt is, is elke tas uniek en is geen enkele tas precies hetzelfde. Ze zijn de perfecte tas voor essentiële spullen voor uw vakantie, dagelijkse routines, winkelen en reizen. Ze zijn een vrolijke, stijlvolle toevoeging aan je garderobe of zelfs als woondecoratie.

The Jacksons werken met getalenteerde handwerkvrouwen op het platteland van Bangladesh. De vrouwen hebben de mogelijkheid om in het gemeenschapscentrum of thuis te werken, afhankelijk van hun gezinsleven.' De vrouwen worden rechtstreeks betaald. We zijn er trots op dat we het onderwijs, de gezondheidszorg en het levensonderhoud van de ambachtslieden in Bangladesh, die Louise’s (The jacksons) “uitgebreide familie” zijn geworden, kunnen ondersteunen.   

Een ander voordeel van jute is dat het erg sterk is: onze tassen kunnen tussen de 10 en 14 kg dragen. Elke zak bevat 450 m jute. De jute tassen zijn handgemaakt en er worden tijdens het gehele proces geen machines gebruikt, behalve bij het verven. Er worden alleen azo-vrije kleurstoffen gebruikt.

Ongeveer 43 cm x 33 cm x 10 cm- 14 cm handgreep

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen