TineK Home kom ovaal 'Object' - seleniet

€28,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

Seleniet wordt gevormd in kleine afzettingen en rond hete bronnen. Seleniet wordt regelmatig gevonden in de vorm van enhydrokritallen die insluitsels van water- en gasbelletjes hebben. Sommige selenietkristallen hebben de opmerkelijke eigenschap dat ze zo zacht en flexibel zijn dat je ze met de hand kunt buigen. De kleur van het mineraal kan kleurloos, bruin, grijs, wit, groen of oranje zijn. Seleniet wordt in veel landen gevonden, onder andere in Australië, Griekenland, Mexico en de Verenigde Staten. De bekendste zijn de lange heldere kristallen uit Mexico.

Seleniet werking

Seleniet activeert en opent snel het derde oog, kruin en zielsterchakra boven je hoofd. Er zijn maar weinig andere stenen die zo’n intense energie aan deze hogere chakra’s geven. Selenietstaven kun je daarnaast goed gebruiken als energetisch ‘lichtzwaard’ om met de hogere chakra’s te reinigen en te laten doorstromen.

Zuivering en reiniging

Seleniet zuivert je auraveld snel en effectief. Zo kan het verstopte energie en negativiteit uit je fysieke en energetische lichaam verwijderen. Hierdoor is  de steen ook ideaal voor therapeuten om snel en effectief te zuiveren en energetisch te reinigen.

Afmeting: circa 11 x 7,5 cm / 3cm hoog

0 sterren op basis van 0 beoordelingen