Een verzameling recepten van een stijlvolle stad, afgewisseld met verhalen die de culinaire scène van de Deense hoofdstad bepalen.
Van de chique restaurants van Vesterbro tot de bruisende straten van Nørrebro, eten in Kopenhagen is heel anders dan ergens anders ter wereld. De stad staat bekend om haar innovatie en de rustgevende sfeer trekt mensen van overal aan, en dat is niet voor niets.
Eat Copenhagen verkent het gevoel en de smaak van Kopenhagen door middel van recepten - van 's ochtends vroeg kardemombroodjes en kaneelkoekjes tot kerstige Gløgg, honingbommen en warme chocolademelk, smørrebrøds en Scandi-salades voor de zomer - en verweven verhalen over de stad - de cafés en konditori, de markten en restaurants - zodat je thuis kunt genieten van een klein moment van hygge.
Tekst is overgenomen en bijgewerkt uit Copenhagen Food: Stories, Traditions and Recipes door Trine Hahnemann.
Auteur: Trine Hahnemann
Gewicht: 0,5kg
Afmetingen: 17,5 x 2 x 23
Kaft: Hardcover
Pagina's: 224
Taal: English
Kleur: Beige / Bruin
ISBN: 9781837832835
Carousel items
You cart is currently empty