Detjer Bench / B.T.H. Flats 1 - Donkerbruin

€285,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1/2 dagen

Even met de voeten omhoog. Je verdient het om te rusten in stijl. De kruk is handgemaakt, verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De toevoeging van de eenpersoons Bench maakt uw Chandigarh-stijl geïnspireerde set zitmeubelen af.

40 x 40 x 45 cm

Rattan
Rattan is een sterk, flexibel en kwalitatief hoogwaardig materiaal met een unieke en tijdloze uitstraling. Onze rattan-producten zijn met de hand opgespannen, wat zorgt voor meer spanning op het paneel dan wanneer dit machinaal wordt gedaan. Deze kwalitatieve pluspunten maken het zitcomfort optimaal.

Iets dat zeker niet altijd gebeurt maar wel kàn voorkomen, is dat de strak gespannen rattan zich gaat vormen naar de gebruiker. Daarnaast zijn rattan panelen nooit identiek aan elkaar doordat er te allen tijde kleine verschillen zitten in het weefsel en in de exacte kleuren. Deze minimale verschillen zijn meestal verwaarloosbaar en met het blote oog amper te zien, maar wel goed om in uw achterhoofd te houden wanneer u voornemens bent een product van rattan materiaal te kopen. Uiteraard hebben beide zaken geen negatieve invloed op het zitcomfort, integendeel zelfs. Het is slechts een good-to-know bij de aanschaf van een rattan-product.

Hout
Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Door kou, hitte, droogte en vocht. Als het gaat om onze bruine en zwarte items, deze zijn gespoten en gelakt. Indien door het werken van het hout, na een tijd de natuurlijke kleur van het hout zichtbaar wordt hebben we hiervoor een speciale kit om dit bij te werken. Deze kunnen we kosteloos versturen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen