Gratis verzenden in Nederland vanaf 75 euro

Go to account settings

Nicolas Vahe

Nicolas Vahe is in 2007 gestart met zijn eigen bedrijf. Hij is geboren in Frankrijk en werd daar opgeleid in een 3 sterren Michelin restaurant tot kok en banketbakker. Hij weet als geen ander wat mensen lekker vinden en startte zijn eigen bedrijf en ontwikkelde de meeste heerlijke producten. Daarnaast zien de producten er ook prachtig uit en kun je het prima in de keuken op je aanrecht laten staan.

De producten van Vahé zijn niet voor niets zo smaakvol en kwalitatief bereid. We gaan even terug in de tijd… Het is namelijk allemaal begonnen in Amiens, in het Noorden van Frankrijk. Daar is Nicolas Vahé geboren. In Amiens is hij in het Franse 3-sterren- Michelin restaurant opgeleid tot kok en als banketbakker. Daarna kwam hij onder de vleugels van de meester der chocolatiers: Daniel Giraud Valence. Een wereldberoemde chocolatier! In 2000 trok hij de stoute schoenen aan en vertrok hij naar Denemarken en ging aan de slag als banketbakker bij Falsled Kro te Funen en daarna bij Fakkelgarden in Zuid-Jutland.

Door alle opgedane ervaring op hoog niveau, weet Nicolas Vahé als geen ander wat mensen belangrijk en vooral lekker vinden! Hij heeft een mooie mix gemaakt tussen traditionele recepten en de moderne keuken. De samenwerking die hij heeft met producenten van basisproducten in Frankrijk en Italië, zorgt voor een constante, hoge kwaliteit. Hij vindt het belangrijk om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie. Je ziet dan ook dat zijn collectie steeds meer en meer uitbreid. Tot onze blijdschap!

Lees meer

Recent bekeken

Keep in touch

Geen zorgen, we spammen niet

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen